GROEPEN

 

WIL JE HET BEDRIJFSUITJE, DE FAMILIEDAG OF EEN ANDER LEUK UITJE OP EEN SPECTACULAIRE MANIER INVULLING GEVEN?GROEPEN / UITJES


Wil je het bedrijfsuitje, de familiedag of een ander leuk uitje op een spectaculaire manier invulling geven? Flyboarden is een trendy en actieve watersport en wordt gezien als één van de coolste activiteiten om te doen op en in het water. Voel de adrenaline door je lichaam gieren, wanneer je sprongen tot wel twaalf meter hoog maakt en vervolgens als een dolfijn het water in duikt!

Het klinkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan flyboarden! Het is namelijk gemakkelijk te leren. De meeste mensen hebben in een tijd van drie tot tien minuten de basistechnieken van deze activiteit al onder de knie.

Naast het flyboarden is tevens onze hoofd locatie “Beachclub Sunrise” in Best uitermate geschikt voor een volledige dag invulling met uitgebreide horeca arrangementen en mogelijkheden om deze dag compleet te maken.


BEACHCLUB SUNRISE

Genieten van een hapje, een high tea of een borrel kan bij Beachclub Sunrise iedere dag. Samen met vrienden, familie of collega’s kun je proeven van een ongedwongen sfeer in het restaurant of op ons zonnige terras. Een mooi uitzicht over het strand en water van Aquabest gegarandeerd.


FLYBOARD SHOWS


Organiseer je binnenkort een (water)event en ben je op zoek naar een indrukwekkende opening?

Mits het water aan bepaalde eisen voldoet, kunnen wij spectaculaire flyboard demonstraties komen verzorgen. Met de meest fraaie salto’s, twisters en andere gekke capriolen zorgen onze stuntmannen, voorzien van kostuums met verlichting en bijzonder verlichte waterstralen, voor het opwarmen van het publiek!

Interesse om de opening van het event om te toveren in een spektakelstuk? Neem dan snel contact op!

BEDRIJFSUITJE? GA FLYBOARDEN!